✅ Voor 15:00 besteld, de volgende werkdag in huis! ✅ Gratis verzenden vanaf €50 ✉ [email protected]
Ga naar verlanglijst Verlanglijst

Winkelwagen

Je winkelwagen is momenteel leeg

Product image slideshow Items

  • Gellex Gellex White Angel Rubber Top Coat - 15ml

Gellex White Angel Rubber Top Coat - 15ml

Artikelnummer: WARUTC2
€12,95
Incl. btw

White Angel Rubber Top Coat van Gellex heeft een dikke consistentie, zonder een plaklaag. Hoeveelheid 15ml.

De beoordeling van dit product is 0 van de 5

(0)
Op voorraad (7)

White Angel Rubber Top Coat van Gellex heeft een dikke consistentie, zonder een plaklaag. Gellex Rubber Topcoat is zeer flexibel waardoor deze uitermate geschikt is voor de natuurlijke en de kunstnagels. De Rubber top coat zorgt voor de ultieme hoogglans van uw White Angel Gel Polish kleuren. 

WA Top Coat gelijkmatig en dun aanbrengen op nagels zonder de huid en nagelriem aan te raken.
Uitharden onder Led Lamp gedurende 30 second tot (1 minuut voor betere shining resultaat) of 2 min onder UV Lamp.

Gebruiksaanwijzingen:

  1. De nagelriemen voorzichtig terugduwen. Buf de natuurlijke nagel met een White Block. Ontsmet de nagelplat met Scrub Fresh ©. Het zorgt voor een ultieme hechting van het product.
  2. Breng een dunne laagje Rubber Base Coat aan zonder de huid en nagelriem aan te raken en laat dit 60 seconden uitharden in de LED lamp ©. Breng indien gewenst meerdere laagjes Rubber Base aan. Laat elke laag 60 seconden uitharden in de lamp.
  3. Als u wenst verder kunt u eventueel een Gellac kleur aanbrengen, maar dit hoeft niet. Laat deze dan 60 seconden uitharden in de LED lamp.
  4. Rubber Top Coat aanbrengen en laat dit 30 seconden uitharden in de LED lamp.

Rubber Top Coat is een NO SOAK OFF Base Coat en wordt met een vijl afgevijld. 

Uitsluitend voor professioneel gebruik! Huidcontact voorkomen. Kan een allergische reactie veroorzaken.


 

0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Je beoordeling toevoegen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »