• GRATIS VERZENDING VANAF ‚ā¨50
  • VELIGE BETAALOMGEVING
  • BESTE PRIJZEN
  • CONTACT MET ONS TEL: 026 00 00 00
Nederlands English
  VOOR 16 UUR BESTELD?
    VOLGENDE WERKDAG BEZORGD!

Over ons

GELLEX  is een webwinkel in hand en nagelverzorging gevestigd te Arnhem.

GELLEX  is een winkel voor nagel en schoonheid producten welke bedoeld is om zowel rechtstreeks de consument te bereiken als ook een groothandel te zijn voor de nagel en beauty salons. Het bedrijf bestaat uit een webwinkel en showroom. De showroom is bedoeld om kleine individuele trainingen te verzorgen welke nodig zijn om deze nieuwe trend van populaire produkten op een juiste manier aan te brengen en de grote verscheidenheid in kleuren en kwaliteiten te kunnen demonstreren en te verkopen.


De grootste kracht van GELLEX is dat er rechtstreeks bij de fabrieken ingekocht word waardoor de prijs de laagste is in Nederland en de kwaliteit altijd gegarandeerd is.

Hiernaast hebben wij onze eigen professional Gel Polish lijn
 White AnGel met maar liefst 110 verschillende kleuren, tevens instrumenten zoals tipknippers, pro pushers, nagelschaartjes, vijlen.

Wij zijn in het bezit van het grootste assortiment  LED-lampen voor zowel de professionele nagelstyliste als ook voor de particuliere consument.


Alle GELLEX producten voldoen aan EG richtlijn en zijn genotificeerd bij de Europese Commissie.
 

Bent u geinteresseerd om GELLEX produkten in uw salon te verkopen, of heeft u een vraag of opmerking? Voor de verschillende mogelijkheden kunt u met ons contact opnemen via dit formulier of per telefoon.
 

Dealer worden van GELLEX  producten of White Angel Gellak?

Mail naar info@gellex.nlContact:
GELLEX
Hunnenveld 17
6846CM  Arnhem

Nederland


(T) +31 (0) 636302548
(E) i
nfo@gellex.nl

Navigatie