• GRATIS VERZENDING VANAF ‚ā¨50
  • VELIGE BETAALOMGEVING
  • BESTE PRIJZEN
  • CONTACT MET ONS TEL: 026 00 00 00
Nederlands English
  VOOR 16 UUR BESTELD?
    VOLGENDE WERKDAG BEZORGD!
Prof Fiber Cover Pink Gel 50ml
 

Prof Fiber Cover Pink Gel 50ml

Prof Fiber builder gel Cover Pink is zeer geschikt voor nagelbedverlenging en voor het creëren van French Manicure in combinatie met Fiber gel White. De fiber gel heeft de sterkte van acryl en de flexibiliteit van gel. Voorkomt lifting, breuken en verkleurt niet. De Fiber builder gel Cover Pink is ideaal voor het herstellen en reconstrueren van gescheurde of gebroken nagels. Uitermate geschikt om nagelbijtende klanten mee te behandelen. Prof Fiber Gel vloeit mooi uit waardoor het vijlen tot een minimum beperkt wordt en u sneller klaar bent met de afwerking. Prof Fiber gel kan tot hoogglans gepolijst worden, een topgel is overbodig. Een voordeel van de Prof Fiber Gel is dat de klant geen hittevorming ervaart.
De Fiber Cover Pink Gel hardt uit zowel onder UV, CCFL en LED lampen. Ook geschikt voor gel-starters. 2 minuten UV lamp, 1,5 minuten LED, CCFL lamp.

Inhoud 50ml

  
 
Levertijd: 1-2 dagen

€24,95 incl. BTW
Aantal

Toevoegen aan wenslijst
Werkwijze:

1. Voorbereiding van de natuurlijke nagel.
2.
Reinig de nagelplaat met Scrub Fresh.
3. Dehydrateer de nagelplaat en breng Superbond aan op de natuurlijke nagel. Wacht tot het droog is (niet onder de lamp).
4. Breng een dunne laag basisgel aan op de natuurlijke nagel (hier kan ook de Rubber Base Coat van White Angel of de Fiber gel Clear van Gellex voor worden gebruikt) en hard 2 a 3 minuten uit onder de 36W UV-lamp of 60 seconden onder een LED-lamp.
5. Breng een bolletje builder Fiber Cover Pink gel aan en modeleer deze in de gewenste vorm hard 2 a 3 minuten uit onder de 36W UV-lamp of 60 seconden onder een LED-lamp.
6. Verwijder plaklaag met Cleanser en vijl in gewenste vorm.
7. Breng als laatste de Topcoat aan en hard deze uit onder de lamp.

 

 

Navigatie