• GRATIS VERZENDING VANAF €50
  • VELIGE BETAALOMGEVING
  • BESTE PRIJZEN
  • CONTACT MET ONS TEL: 026 00 00 00
Nederlands English
  VOOR 16 UUR BESTELD?
    VOLGENDE WERKDAG BEZORGD!
Fiber Gel Baby Pink 50ml
 

Fiber Gel Baby Pink 50ml

De Fiber Gel Baby Pink heeft de sterkte van acryl en de flexibiliteit van gel. Voorkomt lifting, breuken en verkleurt niet. Prof Fiber Baby Pink gel heeft een zachte roze kleur. Ideaal voor klanten die een babyboom effect wensen op de nagel. Ook zeer geschikt voor French Manicure in combinatie met fiber gel white. Prof Fiber Gel vloeit mooi uit waardoor het vijlen tot een minimum beperkt wordt en u sneller klaar bent met de afwerking. Prof Fiber gel kan tot hoogglans gepolijst worden, een topgel is overbodig.

De Fiber Baby Pink Gel hardt uit zowel onder UV, CCFL en LED lampen. Ook geschikt voor gel-starters. 2 minuten UV lamp, 1,5 minuten LED, CCFL lamp.
Levertijd: 1-2 dagen

€24,95 incl. BTW
Aantal

Toevoegen aan wenslijst
Werkwijze:

1. Voorbereiding van de natuurlijke nagel.
2.
Reinig de nagelplaat met Scrub Fresh.
3. Dehydrateer de nagelplaat en breng Superbond aan op de natuurlijke nagel. Wacht tot het droog is (niet onder de lamp).
4. Breng een dunne laag basisgel aan op de natuurlijke nagel (hier kan ook de Rubber Base Coat van White Angel of de Fiber gel Clear van Gellex voor worden gebruikt) en hard 2 a 3 minuten uit onder de 36W UV-lamp of 60 seconden onder een LED-lamp.
5. Breng een bolletje builder Fiber Baby Pink gel aan en modeleer deze in de gewenste vorm hard 2 a 3 minuten uit onder de 36W UV-lamp of 60 seconden onder een LED-lamp.
6. Verwijder plaklaag met Cleanser en vijl in gewenste vorm.
7. Breng als laatste de Topcoat aan en hard deze uit onder de lamp.

 

 

Navigatie